Torppa 2008

Partiotaitojen suomenmestaruuskilpailut Pietarsaaressa 4.-5.10.2008Pietarsaaren kaupunki

Yhteistyössä

Aktia Aktia
Alholman saha Alholman saha ja jalostus on osa UPM-Kymmene-konsernia.
Elkamo Elkamo on sähkönjakelujärjestelmiä kehittävä, valmistava ja markkinoiva yritys. Tuotteitamme ovat keskijännite- ja pienjännitekojeistot sekä niihin liittyvät kokonaisuudet teollisuuden ja energiayhtiöiden sähkönjakeluun. Erityisosaamistamme ovat muuntamotuotteet.
IF Brahe IF Brahe on vuonna 1948 perustettu Pietarsaaressa ja Luodossa toimiva urheiluseura.
Kivikangas Kivikangas Oy on vapaa-ajan tuotteiden maahantuonti- ja tukkuliike, erityisosaamisalueinaan kalaverkot, katiskat ja muut kalastustuotteet sekä kasvihuoneet ja kasvihuonetarvikkeet. Nettikauppa.
Nordea Nordea
OP Osuuspankki
Pietarsaari Pietarsaaren kaupunki on kilpailun tärkein yhteistyökumppani. Kaupunki tarjoaa käyttöömme erinomaisen kilpailukeskuksen ja suhtautuu erittäin positiivisesti paikkakunnalla järjestettäviin tapahtumiin.
GPS Tmi Pekan GPS-seuranta / Tracker MyWay tarjoaa GPS-seurantaa ulkoilmatapahtumiin. Seuranta on nähtävissä reaaliaikaisesti internetissä, ja se voidaan näyttää myös tapahtumapaikalla.
Powerpark Powerpark on Alahärmässä, Etelä-Pohjanmaalla sijaitseva on monitoimipuisto, josta on muodostunut keskeinen matkailukohde Pohjanmaalla. Tasokas hotelli, huvipuisto, leirintäalue ja Euroopan suurin sisäkartinghalli ovat kaikkien käytettävissä, halusitpa nauttia elämyksistä perheesi kanssa tai järjestää monipuolisen yritystilaisuuden.
Turun Haalarimerkki Oy Turun Haalarimerkki Oy on korkealaatuisten brodeerattujen kangasmerkkien toimitukseen erikoistunut yksityisyritys, joka toimittaa myös Torppa 2008:n merkit.
Villa Elba Nuorisokeskus Villa Elba tarjoaa mielenkiintoista ohjelmaa, hyvää ruokaa ja majoitusta vanhoissa huviloissa, merimiesaitoissa ja moderneissa mökeissä merellisessä ympäristössä. Erityisosaamistamme on nuorisotyö, ja ohjelmaamme kuuluvat esimerkiksi leirikoulut ja kansainväliset leirit.